TradingSolutions i samarbete med Handelsbanken.

Konkurrensutsätt ditt inbytespris mot 35 000 potentiella köpare i Europa! Vi får i genomsnitt 36 700 kr mer jämfört med inbytespriset.

Du får dessutom behålla, och använda, bilen genom hela försäljningsprocessen. Som anställd i Handelsbanken får du dessutom 25% rabatt på säljavgiften.

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig med bilförsäljningen!

Värdera din bil – helt gratis!

Sälj din leasingbil snabbt & smidigt med vår app!

Sälj din leasingbil hos TradingSolutions med vår app. Din bil är värd mer än endast 1 bud från bilhandlaren. Vi ser till att din bil exponeras för över 35 000 köpare, digitalt över hela Europa. Genom vår unika marknadsplats förenar vi det bästa av två världar: vi säljer din bil snabbt och enkelt men du förlitar dig inte bara på en enda köpare, eller ett enda bud. Vi konkurrens-utsätter din bils marknadsvärde och hittar den köpare som betalar bäst. För just din bil.

Låt vår app göra jobbet

Ladda ner appen och påbörja processen med att sälja din bil. Appen kommer automatiskt fylla i information om bilens utrustning, färg och annan relevant data. Allt du behöver göra är följa ett par enkla steg där du dokumenterar och fotograferar din bil. Därefter kommer bilen läggas ut på vår unika auktionsplattform. 

Ladda ner appen och konkurrensutsätt ditt inbytespris redan idag!

Så här enkelt går det till

Lägg in din bil

Ladda ner vår app där du enkelt dokumenterar och fotograferar bilen. Steg för steg.

Bilen läggs upp på auktion

När du dokumenterat bilen i appen lägger vi upp den på vår auktionsplattform och marknadsplats där bilen exponeras för över 35 000 potentiella köpare från hela Europa. Här säkerställer vi högsta marknadspris för just din bil!

Bilen säljs och vi hanterar administrationen åt dig

Efter avslutad auktion presenterar vi det högsta budet till dig som du alltid skall godkänna. Därefter säljer vi bilen och sköter hela avvecklingsprocessen åt dig: från hämtning till lösen av leasingkontraktet och omregistrering. Snabbt, enkelt och transparent!

Våra tjänster

TradingSolutions erbjuder två försäljningstjänster.
Funderar du på att byta in bilen till bilhandlaren? Välj TradingFLEX och låt oss konkurrensutsätta ditt inbytespris – helt kostnadsfritt! Vill du ha högsta bekvämlighet väljer du TradingPLUS där vi sköter hela processen åt dig

TradingFLEX

TradingFLEX är vår helt unika försäljningstjänst där du själv snabbt och smidigt dokumenterar din bil med vår app. Därefter läggs bilen upp för försäljning på vår auktionsplattform

Pris: 2 950 kr

TradingPLUS

TradingPLUS är vår bekväma fullservicetjänst där du bara meddelar oss att en bil finns tillgänglig för försäljning. Vi hanterar därefter hela processen från A till Ö.

Pris: 4 450 kr + transport
Transport kostar ca 1190 kr för en personbil från Stockholm.

Frågor och svar

Var kan jag ladda ner appen?

Appen finns till både iOS och Android och laddas ner gratis på Apple App Store respektive Google Play. Sök på TradingSolutions för att hitta appen.

Varför ska jag använda appen?

Om inte har möjlighet att göra ett inbytestest hos återförsäljaren, så kan du i stället dokumentera bilen via vår app. Om du inte har möjlighet att avvara bilen under försäljningsprocessen så är appen ett utmärkt alternativ.

Måste jag skicka in alla bilder?

Appen kommer säga till vilka bilder som är obligatoriska. Detta för att vi ska kunna säkerställa bilens skick, och för att våra köpare ska få en så rättvis bild som möjligt av bilen. Ju bättre bilen är dokumenterad, desto bättre förutsättningar har vi för att få ett högt försäljningspris.

Vad kostar det?

Att använda appen och lägga ut bilen på försäljning är kostnadsfritt. Vi tar ut en avgift när du väljer att acceptera det högsta budet och bilen säljs. Om du inte skulle acceptera budet så tas ingen avgift ut.

Hur lång tid tar försäljningen?

Att dokumentera din bil via appen tar ca 20 minuter. Bilen läggs därefter in för försäljning och har auktionsavslut inom 2-3 arbetsdagar.

Vad händer när jag tackat ja till ett bud?

Är ni ägare till bilen så betalas pengarna ut på kontot inom ett par bankdagar. Om bilen ägs av ett leasingbolag så löser vi bilen från leasingbolaget innan bilen hämtas. Efter att bilen blivit betald så bokar vi in en transport som hämtar bilen hos dig eller på avtalad plats.

Därför ska du använda vår app!

1. Snabbt!
Få ett marknadspris från den europeiska marknaden på 2-3 dagar.

2. Kostnadseffektivt!
Inga kringkostnader och du disponerar bilen under
försäljningsprocessen.

3. Ditt beslut!
Du ger alltid accept på en försäljning när du vet vad
försäljningspriset blev.