Väntar du på en ny elbil?

Eller vilken ny bil som helst? Lämna ditt preliminära leveransdatum så påminner vi dig och ger dig ett uppskattat marknadspris när det är dags att sälja din bil.

Sälj bilen i rätt tid inför leverans
Få i snitt 36 700 kr bättre betalt
Helt kostnadsfritt om du väljer att inte sälja din bil med oss! 

Telefon: 08-5500 2215
Mail: info@tradingsolutions.se
Möte: Boka ett teamsmöte

Låt oss påminna dig när det är dags att sälja din bil!

Våra tjänster

TradingSolutions erbjuder två försäljningstjänster.
Funderar du på att byta in bilen till bilhandlaren? Välj TradingFLEX och låt oss konkurrensutsätta ditt inbytespris – helt kostnadsfritt! Vill du ha högsta bekvämlighet väljer du TradingPLUS där vi sköter hela processen åt dig

TradingPLUS

TradingPLUS är vår bekväma fullservicetjänst där du bara meddelar oss att en bil finns tillgänglig för försäljning. Vi hanterar därefter hela processen från A till Ö.

TradingFLEX

TradingFLEX är vår helt unika försäljningstjänst där du själv ombesörjer att få ett inbytestest utfört på din leasingbil av bilåterförsäljaren samt att du får ett inbytespris fastställt. Sedan konkurrensutsätter vi detta pris åt dig. Alternativt dokumenterar du bilen direkt i vår app så sköter vi resten! 

Så här enkelt går det till:

Lägg in din bil

Registrera ditt försäljningsuppdrag direkt i vårt verktyg online, via vår app eller telefon.

Bilen läggs upp på auktion

Efter mottaget försäljningsuppdrag läggs bilen upp på vår unika auktionsplattform och marknadsplats där bilen exponeras för över 35 000 potentiella köpare från hela Europa. Här säkerställer vi högsta marknadspris för just din bil!

Bilen säljs och vi hanterar administrationen åt dig

Efter avslutad auktion presenterar vi det högsta budet till dig som du själv väljer om du vill acceptera. Därefter säljer vi bilen och sköter hela avvecklingsprocessen åt dig; från hämtning till lösen av leasingkontraktet och omregistrering. Snabbt, enkelt och transparent!

Via vår unika TradingFLEX-tjänst, där vi utmanar inbytespriset, kan vi stolt konstatera att vi i genomsnitt fick 36 700 kr bättre betalt på våra auktioner jämfört med bilhandlarens inbytespris. Detta är en siffra som vuxit år efter år.

Om TradingSolutions

TradingSolutions är ett svenskt och entreprenörsdrivet företag. Vi har alltid ifrågasatt och förändrat. Det är vår styrka – och en framgångsfaktor. Att vara nyfiken och lite envis är viktigt för att hitta nya lösningar. Genom att lyssna, förstå och ständigt utvecklas flyttar vi gränserna för vad vi kan åstadkomma. Genom engagerade medarbetare lägger vi grunden för vår fortsatta utveckling och tillväxt.

Nöjda kunder

Med en mellanstor bilflotta har vi krav på snabbhet och ibland olika speciallösningar då bilarna finns utspridda över hela Sverige. TradingSolutions uppfyller de krav vi ställer och är väldigt lösningsorienterade.

Det underlättar mycket för oss!

Sofia Larsson, Inköpsansvarig Vasakronan AB

Nöjda kunder

 

Vi uppskattar framförallt det smidiga samarbetet där vi har kontaktpersoner vi är bekanta med. Det uppstår väldigt sällan problem och när det inträffar, eller om vi behöver ha nån speciallösning på en bil, så ordnar ni det utan problem.

 

Petter Viklund Head of Fleet & Machinery, NCC Group

Nöjda kunder

Proffsiga, smidiga och kunniga är min syn på vad som kännetecknar TradingSolutions. Detta ger oss som kund ett stort värde vid hanteringen av det stora antalet bilar vi årligen säljer.

 

Robin Ljungström, Inköpschef Anticimex AB

Nöjda kunder

 

Redan vid första kontakten med TradingSolutions fick jag ett väldigt positivt intryck. De lovade snabb och smidig hantering av tjänstebilarna – och har verkligen levererat på samtliga punkter. Smidig säljprocess, vänligt bemötande och snabb återkoppling gör TradingSolutions till vår självklara samarbetspartner när det gäller försäljningen av våra tjänstebilar

 

Andreas Josefson, Driftchef Stendörren Fastigheter AB

Frågor & Svar

Vilka är TradingSolution?

TradingSolutions är Sveriges ledande leverantör av remarkeringtjänster till leasingbolag, företag, stat och kommuner.

Vi är pionjärer inom internetbaserad bilförsäljning och har sedan starten 2001 sålt över 200 000 bilar. 2020 fick vi förtroendet att sälja över 15 000 bilar åt ett stort antal vagnparkskunder runt om i Sverige. TradingSolutions är ett privatägt och innovativt företag med målsättningen att ständigt leverera en försäljningstjänst i yppersta klass avseende hög kvalitet, korta ledtider och höga försäljningspriser

Hur lång tid tar det innan bilen blir såld och hur vet jag vilka bud som lagts på bilen?

Vår försäljningstid ligger mellan 3-7 dagar.
Vi redovisar givetvis alltid inkomna bud fullt transparent.

Jag har skador på min bil, skall jag åtgärda detta innan försäljningen?

Kontakta oss gärna så hjälper vi dig till rätt beslut beroende på vilken typ av skada eller reparation som du har på bilen. Oftast kostar det mer att åtgärda detta än det prisavdrag som vi kanske får vid försäljningen.

Jag skall få leverans av min nya bil om två veckor, kan jag lämna den gamla hos bilhandlaren och att ni sköter resten?

Absolut, kontakta oss på telefon 08-5500 2215, gärna 5-10 dagar innan du lämnar bilen, så lägger vi in uppdraget och hanterar avvecklingen och ansvarar för bilen. Vill du hellre lämna bilen på någon annan plats meddelar du oss bara detta

Hur lägger jag in ett försäljningsuppdrag?

Du lägger enkelt in ett uppdrag online via följande länk:
Lägg in ditt försäljningsuppdrag

Har du frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

Kan jag använda bilen när den är ute på auktion?

Ja, väljer du vår bastjänst TradingFLEX kan du använda bilen men ansvarar för att eventuella skador som skulle uppstå under denna tid åtgärdas eller kan komma att dras av på försäljningspriset

Nyhetsbrev?

Är du intresserad av att få nyheter om det senaste i branschen? Lite tips och trix inför din försäljning? Vi skickar ut ett rykande färskt nyhetsbrev en gång i månaden, samt aktuella kampanjer och rabatter

Kontakta oss

Vill du veta mer om våra försäljningstjänster eller ha hjälp med att sälja en bil?
Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig.