Vi ifrågasätter och förändrar

TradingSolutions är ett svenskt och entreprenörsdrivet företag. Vi har alltid ifrågasatt och förändrat. Det är vår styrka – och en framgångsfaktor. Att vara nyfiken och lite envis är viktigt för att hitta nya lösningar. Genom att lyssna, förstå och ständigt utvecklas flyttar vi gränserna för vad vi kan åstadkomma. Genom engagerade medarbetare lägger vi grunden för vår fortsatta utveckling och tillväxt.

INNOVATION

Vi arbetar i en traditionell bransch men hela tiden med fokus på förändring och förbättring. Att skapa nya lösningar med hög kundnytta är en viktig del i vår utveckling. Och en självklarhet som vi ser det.

U

TRANSPARANS

Att framgångsrikt sälja bilar i stor skala kräver förtroende från våra samarbetspartners. Förtroende baseras på transparens och att vi minimerar eventuella risker i olika led. Viktiga ledord både i det dagliga arbetet såväl som strategiskt.

}

EFFEKTIVITET

Att tid är pengar vet vi, inte minst när bilar skall säljas. Med hög tekniknivå och digitala tjänster har vi goda förutsättningar att skapa högeffektiva processer. Till nytta för alla involverade, inte minst våra köpare och uppdragsgivare.

Förtroende & engagemang

Våra kunder skall känna högsta förtroende för det arbete vi utför. Våra kärnvärden är därför extra viktiga för både våra medarbetare och samarbetspartners. Att hantera bilar handlar om förtroende. Från början till slut.

  • Innovation
  • Transparens
  • Effektivitet

Vill du bidra till vår fortsatta tillväxtresa? 

Vi söker alltid talanger som vill utvecklas tillsammans med oss.

Vill du driva innovation, utmana gamla sanningar och skapa smartare processer tillsammans med några av landets främsta specialister?

Besök vår karriärssida och connecta med oss för att få tillgång till nya tjänster eller om du vill komma in med en spontanansökan.

Nyhetsbrev?

Är du intresserad av att få nyheter om det senaste i branschen? Lite tips och trix inför din försäljning? Vi skickar ut ett rykande färskt nyhetsbrev en gång i månaden, samt aktuella kampanjer och rabatter

Kontakta oss

Vill du veta mer om våra försäljningstjänster eller ha hjälp med att sälja en bil?
Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig.