Varför välja oss?

TradingSolutions jobbar idag med en rad kommuner och regioner och vet därför vad som är viktigt för er. Skräddarsydda och smidiga lösningar som maximerar er bilaffär men minimerar mängd administration är en del av vårt erbjudande. En annan är full transparens genom hela processen och låga avgifter.  

Vill du veta mer? Kontakta oss: 

Telefon: 08-5500 2215
Mail: info@tradingsolutions.se

Få en gratis värdering av din leasingbil.

Låt oss sköta er nästa bilbyte:

✔ Full transparens. Vi garanterar en transparent process utan dolda avgifter. Vi värdesätter öppenhet och ger er full insyn i alla bud och budgivare via vår kundportal.

Låga avgifter. Med marknadens lägsta avgifter erbjuder vi både låga försäljningsavgifter och fasta köpavgifter, vilket skapar optimala förutsättningar för er som partner.

Konkurrensutsättning. Vi får i snitt 36 700 kr bättre betalt jämfört med bilhandlarens inbytespris.

Höga försäljningspriser. Vi exponerar din leasingbil till våra 35 000 köpare i Sverige och hela Europa, vilket möjliggör bästa möjliga försäljningspris.

Minimal administration. Vi hanterar allt åt dig inklusive ev export, transport, lösen och ägarbyte.

TradingPLUS

TradingPLUS är vår bekväma fullservicetjänst där du bara meddelar oss att en bil finns tillgänglig för försäljning. Vi hanterar därefter hela processen från A till Ö

TradingFLEX

TradingFLEX är vår helt unika försäljningstjänst där du själv ombesörjer att få ett inbytestest utfört på din leasingbil av bilåterförsäljaren samt att du får ett inbytespris fastställt. Sedan konkurrensutsätter vi detta pris åt dig. Alternativt dokumenterar du bilen direkt i vår app så sköter vi resten! 

Så här enkelt går det till:

Lägg in din bil

Registrera ditt försäljningsuppdrag direkt i vårt verktyg online, via vår app eller telefon.

Bilen läggs upp på auktion

Efter mottaget försäljningsuppdrag läggs bilen upp på vår unika auktionsplattform och marknadsplats där bilen exponeras för över 35 000 potentiella köpare från hela Europa. Här säkerställer vi högsta marknadspris för just din bil!

Bilen säljs och vi hanterar administrationen åt dig

Efter avslutad auktion presenterar vi det högsta budet till dig som du själv väljer om du vill acceptera. Därefter säljer vi bilen och sköter hela avvecklingsprocessen åt dig; från hämtning till lösen av leasingkontraktet och omregistrering. Snabbt, enkelt och transparent!

Via vår unika TradingFLEX-tjänst, där vi utmanar inbytespriset, kan vi stolt konstatera att vi i genomsnitt fick 36 700 kr bättre betalt på våra auktioner jämfört med bilhandlarens inbytespris. Detta är en siffra som vuxit år efter år.

Om TradingSolutions

TradingSolutions är ett svenskt och entreprenörsdrivet företag. Vi har alltid ifrågasatt och förändrat. Det är vår styrka – och en framgångsfaktor. Att vara nyfiken och lite envis är viktigt för att hitta nya lösningar. Genom att lyssna, förstå och ständigt utvecklas flyttar vi gränserna för vad vi kan åstadkomma. Genom engagerade medarbetare lägger vi grunden för vår fortsatta utveckling och tillväxt.

Nöjda kunder

Vi har använt oss av TradingSolutions i flera år och har alltid varit väldigt nöjda. Det är enkelt att beställa ett försäljningsuppdrag och vi har full insyn genom hela försäljningsprocessen i deras partnerportal, allt från upphämtning, värdering och slutpriser. Dem är alltid tillmötesgående och hjälpsamma när frågor dyker upp.

Yvonne Franke, Fordonssamordnare Upplands-Bro kommun

Frågor & Svar

Vilka är TradingSolution?

TradingSolutions är Sveriges ledande leverantör av remarkeringtjänster till leasingbolag, företag, stat och kommuner.

Vi är pionjärer inom internetbaserad bilförsäljning och har sedan starten 2001 sålt över 200 000 bilar. 2020 fick vi förtroendet att sälja över 15 000 bilar åt ett stort antal vagnparkskunder runt om i Sverige. TradingSolutions är ett privatägt och innovativt företag med målsättningen att ständigt leverera en försäljningstjänst i yppersta klass avseende hög kvalitet, korta ledtider och höga försäljningspriser

Hur lång tid tar det innan bilen blir såld och hur vet jag vilka bud som lagts på bilen?

Vår försäljningstid ligger mellan 3-7 dagar.
Vi redovisar givetvis alltid inkomna bud fullt transparent.

Jag har skador på min bil, skall jag åtgärda detta innan försäljningen?

Kontakta oss gärna så hjälper vi dig till rätt beslut beroende på vilken typ av skada eller reparation som du har på bilen. Oftast kostar det mer att åtgärda detta än det prisavdrag som vi kanske får vid försäljningen.

Jag skall få leverans av min nya bil om två veckor, kan jag lämna den gamla hos bilhandlaren och att ni sköter resten?

Absolut, kontakta oss på telefon 08-5500 2215, gärna 5-10 dagar innan du lämnar bilen, så lägger vi in uppdraget och hanterar avvecklingen och ansvarar för bilen. Vill du hellre lämna bilen på någon annan plats meddelar du oss bara detta

Hur lägger jag in ett försäljningsuppdrag?

Du lägger enkelt in ett uppdrag online via följande länk:
Lägg in ditt försäljningsuppdrag

Har du frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

Kan jag använda bilen när den är ute på auktion?

Ja, väljer du vår bastjänst TradingFLEX kan du använda bilen men ansvarar för att eventuella skador som skulle uppstå under denna tid åtgärdas eller kan komma att dras av på försäljningspriset

Nyhetsbrev?

Är du intresserad av att få nyheter om det senaste i branschen? Lite tips och trix inför din försäljning? Vi skickar ut ett rykande färskt nyhetsbrev en gång i månaden, samt aktuella kampanjer och rabatter

Kontakta oss

Vill du veta mer om våra försäljningstjänster eller ha hjälp med att sälja en bil?
Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig.