Värdera din bil – vinn en Tesla Model Y!

Testa vår nya kostnadsfria värderingstjänst  och få en pålitlig värdering av din leasingbil. Passa på att maximera värdet på din leasingbil, så kanske du blir ägare till en helt ny Tesla Model Y*.

Fyll i formuläret och få värderingen direkt på skärmen.

Värdera din bil – helt gratis!

Få en biltriss när du värderar din leasingbil.

* Värdera din leasingbil i vår onlinetjänst och få en gratis Biltriss med chans att vinna en Tesla Model Y.

Biltrissen skickas till dig efter genomförd värdering. 

Därför ska du välja TradingSolutions

Högsta försäljningspris

Vårt auktionsförfarande ser till att du alltid får bäst betalt för din leasingbil. Med över 35 000 potentiella budgivare och auktionsavslut varje dag ser vi till att du får bra betalt.

SNABBT

Vi har auktionsavslut varje dag måndag – fredag vilket innebär att din leasingbil snabbt blir såld. Dessutom ser vi till att den betalas och hämtas inom 48 timmar.

SMIDIGT

Vi hämtar, inspekterar, tvättar och sköter hela försäljningsprocessen åt dig. Givetvis tar vi även hand om allt pappersarbete kopplat till bilaffären. Allt för att du ska kunna fokusera på din kärnverksamhet.

Via vår unika TradingFLEX-tjänst, där vi utmanar inbytespriset, kan vi stolt konstatera att vi i genomsnitt fick 36 700 kr bättre betalt på våra auktioner jämfört med bilhandlarens inbytespris. Detta är en siffra som vuxit år efter år.

Så här enkelt går det till:

Lägg in din bil

Registrera ditt försäljningsuppdrag direkt i vårt verktyg online, via vår app eller telefon.

Bilen läggs upp på auktion

Efter mottaget försäljningsuppdrag läggs bilen upp på vår unika auktionsplattform och marknadsplats där bilen exponeras för över 35 000 potentiella köpare från hela Europa. Här säkerställer vi högsta marknadspris för just din bil!

Bilen säljs och vi hanterar administrationen åt dig

Efter avslutad auktion presenterar vi det högsta budet till dig som du själv väljer om du vill acceptera. Därefter säljer vi bilen och sköter hela avvecklingsprocessen åt dig; från hämtning till lösen av leasingkontraktet och omregistrering. Snabbt, enkelt och transparent!

Nöjda kunder

Med en mellanstor bilflotta har vi krav på snabbhet och ibland olika speciallösningar då bilarna finns utspridda över hela Sverige. TradingSolutions uppfyller de krav vi ställer och är väldigt lösningsorienterade.

Det underlättar mycket för oss!

Sofia Larsson, Inköpsansvarig Vasakronan AB

Nöjda kunder

 

Vi uppskattar framförallt det smidiga samarbetet där vi har kontaktpersoner vi är bekanta med. Det uppstår väldigt sällan problem och när det inträffar, eller om vi behöver ha nån speciallösning på en bil, så ordnar ni det utan problem.

 

Petter Viklund Head of Fleet & Machinery, NCC Group

Nöjda kunder

Proffsiga, smidiga och kunniga är min syn på vad som kännetecknar TradingSolutions. Detta ger oss som kund ett stort värde vid hanteringen av det stora antalet bilar vi årligen säljer.

 

Robin Ljungström, Inköpschef Anticimex AB

Nöjda kunder

 

Redan vid första kontakten med TradingSolutions fick jag ett väldigt positivt intryck. De lovade snabb och smidig hantering av tjänstebilarna – och har verkligen levererat på samtliga punkter. Smidig säljprocess, vänligt bemötande och snabb återkoppling gör TradingSolutions till vår självklara samarbetspartner när det gäller försäljningen av våra tjänstebilar

 

Andreas Josefson, Driftchef Stendörren Fastigheter AB

Om TradingSolutions

TradingSolutions är ett svenskt och entreprenörsdrivet företag. Vi har alltid ifrågasatt och förändrat. Det är vår styrka – och en framgångsfaktor. Att vara nyfiken och lite envis är viktigt för att hitta nya lösningar. Genom att lyssna, förstå och ständigt utvecklas flyttar vi gränserna för vad vi kan åstadkomma. Genom engagerade medarbetare lägger vi grunden för vår fortsatta utveckling och tillväxt.

Kontakta oss

Vill du veta mer om våra försäljningstjänster eller ha hjälp med att sälja en bil?
Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig.

Nyhetsbrev?

Är du intresserad av att få nyheter om det senaste i branschen? Lite tips och trix inför din försäljning? Vi skickar ut ett rykande färskt nyhetsbrev en gång i månaden, samt aktuella kampanjer och rabatter