Rekordhög exportandel gör att TradingSolutions står starka och ökar i en tuff och fallande marknad

Efter ett par år med rekordhöga begagnatpriser, drivet av utmaningar med nybilsleveranser, så har marknaden nu kylts av ordentligt. Att ha exponering mot flera marknader i dels hela Norden och även Europa gör att TradingSolutions alltid kan maximera ditt försäljningspris genom att exponera bilen till rätt köpare – oavsett var köparen finns i Europa.

Fredrik Troedson, partneransvarig säger: “Vi ser att vår plattform blir alltmer populär och attraktiv bland handlare runt om i Europa då vi kombinerat hög användarvänlighet för användarna i kombination med en avancerad plattform i bakgrunden med många kopplingar till våra partners i Sverige och Europa samt automatiserade processer som gynnar våra kunder med lägre kostnader än våra konkurrenter.

Kombinationen av svag svensk krona, bilar av hög standard och bra processer för export gör att vår exportandel är rekordhög. Detta gör att våra kunder fortsatt får högst betalt genom TradingSolutions när deras bil ska säljas trots en vikande marknad.

Med dagliga auktionsavslut 5 dagar i veckan och ett nätverk av 35 000 köpare i Europa kan du vara trygg med att du alltid får ett korrekt pris för din bil.

Få bäst betalt för din leasingbil. Kontakta oss!