Träffa Jessika Hallstener administratör på TradingSolutions

mars 11, 2024

Nyhet | TradingSolutions

Att hantera över 20 000 bilar per år är ingen liten bedrift. Det kräver inte bara välorganiserade rutiner och effektivt samarbete mellan olika anläggningar och kontor, utan också en extraordinär förmåga att snabbt kunna lösa oväntade problem. Jessika, som beskrivs som “spindeln i nätet” hos TradingSolutions, spelar en avgörande roll i detta imponerande logistiska pussel.

Vad har du för titel och vad är dina primära arbetsuppgifter?

Jag jobbar som administratör i tradinggruppen på TradingSolutions.
Det omfattar ett brett spektrum av arbetsuppgifter, men om vi börjar från början så ansvarar jag för att säljuppdragen som kommer in är kompletta. Att sommar-/vinterhjul, insynsskydd, laddkablar och så vidare finns på plats till att bilarna kommer ut på auktion. Sen ingår det i min roll att se till att vi har bra rutiner och samarbete mellan huvudkontoret och våra anläggningar runt om i landet. Se till att vi arbetar på ett så samordnat och effektivt sätt som möjligt. 

Jag är också ansvarig över att kvalitetssäkra testprotokoll åt våra partnerkunder.

Hur länge har du jobbat på TradingSolutions

Jag har snart jobbat på TradingSolutions i ett år. Tiden går så fort! 

Vad ser du för utmaningar 2024?

En av utmaningarna under 2024 är att få till en och samma skadekatalog för våra anläggningar så vi jobbar likadant oavsett vilket företag eller kund vi ska testa bilen åt. Det kommer förhoppningsvis förenkla för både oss och våra kunder i framtiden.

Vad har du för bakgrund?

Jag har jobbat inom bilbranschen sedan 2016. Under dessa år har jag hunnit med att vara bland administratör inom bilförsäljning, servicerådgivare/kundmottagare, planerare, skadereglerare och innan jag kom hit jobbade jag på Volkswagen med serviceavtal, testprotokoll och totalhaveri.

Och avslutningsvis; vilken är din drömbil?

Som tjej kan man inte bestämma sig för bara en drömbil, så en är min Chevrolet Dually Crew Cab som nyligen kom hem från USA samt att jag alltid sagt att jag ska äga en Corvette innan jag dör.

Få bäst betalt för din leasingbil. Kontakta oss!