Per Sydäng ny försäljningschef på TradingSolutions

december 6, 2022

Per Sydäng är först ut i en rad av strategiskt viktiga rekryteringar för TradingSolutions. Per kommer axla den tunga rollen som försäljningschef, och vi fick växla några ord med honom mitt under all onboarding.

Välkommen till TradingSolutions Per!
Tack!

Vad fick dig att söka dig hit?
Med bakgrund inom IT-branschen under många år och att både hjälpa SMB kunder samt de absolut största kunderna i Norden, så ser jag många möjligheter att göra samma bitar i en bransch som behöver utveckling både digitalt och genom relationsskapande.

Du har en lång och gedigen bakgrund från IT-branschen. Kan man dra några paralleller därifrån till vår bransch?
Att utmana och driva försäljning på kundens villkor har alltid varit min metodik. Bilbranschen behöver ett gediget och utmanande koncept i kombination med att alltid lägga 100% fokus på att kunden ska få en upplevelse i världsklass! Med TradingSolutions plattform, kundbas och möjligheter att hantera volymer från både små, medelstora och riktigt stora kunder så kommer vi att ta branschen till en helt ny nivå.

Vad gör du helst på fritiden?
Det blir en hel del löpträning, italienska restauranger, barnkalas och fika tillsammans med min Mormor – det är verkligen livskvalitet.
 

Till sist: Vilken nation vinner fotbolls-VM?
En ödmjuk gissning är Spanien, fast det är nog mest för att jag gillar Sangria så mycket.

Få bäst betalt för din leasingbil. Kontakta oss!